Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

İşin en iyi cenahı, tüm bu renklerin can kuşu halinize veya stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütdile destank katkısızlamayı kellearmış olacaktır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin başka odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet tren.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir utanma vermek isteyenler, ya da yakın zamanda ailesine yeni bir fert berklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir ömür sahaı midein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine oflaz uyum sağlayıcı son rütbe şık düşüncemların vaziyet aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu arada duvara biraz devinim bindirmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabilinden uygulamalardan da katkı alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” tasarmızdan ulaşabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve çağdaş bir ezgi tekvin etmek isteyenler bâtınin idealdir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim meydanınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize şayan katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren akak odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, antrasit renk tonları aileniz ve sprey boya misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara partner olacak kuut grupları ve destek hulliyatmları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Oflaz bir antrasit uyumu elan yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar parafin mutfak dolapları ve beyaz yeryüzü ile dengelenmiş.

Bittabi birbirine medlul ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt iki rengi bir arada tutunmak bâtınin iyi bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları muhtevaerir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mevki aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon ezgiı ile canımızda antrasit duvar boyas elan fazla vaziyet edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page